Kontakt

För närvarande har jag inte utrymme att ta emot nya klienter. Det betyder att om du inte har varit hos mig tidigare, så finns det alltså inte möjlighet att boka tid. Denna information uppdateras fortlöpande.

Torggatan 4, våning 3, ingen portkod och ingen hiss. Det är samma port som till Familjetandläkarna, du ser deras blå skylt på långt håll. 

DU SOM HAR EN BOKAD TID

Du kan komma tidigast 10 minuter före din bokade tid, detta för att inte riskera att störa föregående besök. Vänligen respektera detta.

 

VILLKOR VID ÅTERBUD

Återbud lämnas senast kl 14.00 dagen före besöket, via telefon eller mail. Det ger mig möjlighet att erbjuda tiden till någon annan. Om din bokade tid är på en måndag, lämna meddelande under helgen. Vid senare återbud än detta och vid uteblivanden, debiteras fullt pris. 


VILLKOR UNDER PÅGÅENDE COVID 19-PANDEMI

Du behöver givetvis vara symptomfri när du kommer till min mottagning. Om du märker symptom med kort varsel inför en bokad tid, avboka via telefon eller mail. Jag debiterar inte för sen avbokning i dessa fall. 


PRISER & BETALNING

Session 50 minuter  


1050kr

Betalning sker antingen via mailfaktura eller kontant vid besöket.


När företag, försäkringsbolag eller liknande betalar, gäller annan prissättning.

 

Företaget är godkänt för F-skatt.

Min verksamhet har inte något avtal med region/landsting. Du bekostar dina besök själv. 

Om du har en hem- eller sjukförsäkring som rymmer kristerapi, så kan du undersöka den möjligheten hos ditt försäkringsbolag.